Tantra aarhus tantra aalborg

Tantra massage Aarhus. En Tantra massage kan hos en seriøs Tantriker opleves som en meditation over sin egen sanselighed (for såvel modtager som giver). Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Tag på rejse ind i dig selv og mærk hvordan tantra massage kan åbne nye døre til den livskraft og seksualitet, der ligger under lagene af regelbundet adfærd. Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse.

Forsiden - Tantraværkstedet

Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold. Annoncer med Tantra - Jylland på DBA. Stort udvalg af Tantra - Jylland til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse.

Gry Dagmar

Tantra aarhus tantra aalborg Tredje undervisningsgang går vi igennem det hele igen, og der vil være mulighed for at tilføje øvelser, teknikker og forståelser, der passer specifikt til jer som par, og for at stille flere spørgsmål.

Du er det værd! De er i deres krop, ikke i hovedet. Politik vedr. Massagedelen vil være helkropsmassage uden yonimassage massage af kvindens underliv.

Tantra massage Aarhus. En Tantra massage kan hos en seriøs Tantriker opleves som en meditation over sin egen sanselighed (for såvel modtager som giver). Oversigt over Wellness-steder og klinikker med tilbud på Tantra massage, tantrisk Aalborg.

fra , Mere info. Tantra Massage til mænd og. Bente Ajla og Peter Bro inviterer til Mahamudra tantra massage, Thai yoga massage, fire-hånds massage og oplæring i tantra massage for singler og par i.

Oversigt over Wellness-steder og klinikker med tilbud på Tantra massage, tantrisk Aalborg. fra , Mere info. Tantra Massage til mænd og. Tantra massage Aarhus. En Tantra massage kan hos en seriøs Tantriker opleves som en meditation over sin egen sanselighed (for såvel modtager som giver).

Terapi, psykoterapi, parterapi, skype terapi, traume behandling, stress behandling, tantra, massage, healing, meditation, mentoring, foredrag, holistisk sundhed.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail